Wasserij Gaverland helpt u graag om de veiligheid van uw medewerkers en processen in uw werkomgeving te waarborgen. Daarom staan ook bij ons veiligheid en kwaliteit voorop. Met onze gecertificeerde producten en dienstverlening helpen we u om de veiligheid binnen uw bedrijf te verbeteren.

Onze producten worden altijd streng gecontroleerd op veiligheid en kwaliteit, voordat ze aan u geleverd worden. Daarnaast voldoen onze wasprocessen aan de strengste en meest recente keurmerken.

Onderstaande certificaten onderstrepen het belang van veiligheid binnen ons bedrijf. Ze bieden u, maar ook uw klanten en auditors, de garantie dat u met de juiste partner zaken doet.

CERTEX is het branchespecifieke certificatieschema voor industriële wasserijen. In het door de Federatie Textielbeheer Nederland (FTN) opgestelde CERTEX Kwaliteitshandboek Textielverzorging staan de eisen die worden gesteld aan de bedrijfsorganisatie, de procesbeheersing door het bedrijf, de relatie tussen het betrokken bedrijf en zijn cliënten en de wijze waarop het bedrijf al deze aspecten voortdurend controleert en verbetert.

Op al die aspecten worden de CERTEX deelnemers periodiek door de certificatie-instelling TÜV Nederland (geaccrediteerd door de Raad van Accreditatie) gecontroleerd.

Het werkterrein van de CERTEX gecertificeerde bedrijven omvat dienstverlening op het gebied van textielverzorging en het leveren van textielproducten in verhuur, onder andere op het gebied van:

  • de gezondheidszorg
  • de horeca
  • de handel en industrie